Rüyada uçan dolmuş görmek

Rüyada uçan dolmuş görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kem gözlere geleceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada uçan dolmuş gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Rüyada uçan dolmuş görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada sarı dolmuş görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, istihdam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş görmek bir işe soyunacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş sürmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Rüyada dolmuş yapan arabaya binmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuştan inmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş şöförü olmak hem mal ve para kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments