Rüyada sarı dolmuş görmek

Rüyada sarı dolmuş görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, masraflarının azalacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada sarı dolmuş gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Rüyada sarı dolmuş görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşa koşmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına alamet eder.

Rüyada dolmuş kullandığını görmek işinden ekmeğinden olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dolmuş kaçırmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada mavi dolmuş görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dolmuştan inmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments