Rüyada uçan balon görmek

Rüyada uçan balon görmek kişinin daha çok kazanacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, derdin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uçan balon gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mavi uçan balon görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uçan balonla uçmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan balon tutmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada balon uçtuğunu görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak başarısız ve mutsuz olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk uçan balon görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments