Rüyada tuvalette telefon görmek

Rüyada tuvalette telefon görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, iyi kısmetleri olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok daha fazla adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette telefon gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yeni bir araba satın alınacağına işaret eder.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tuvalette telefon görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek bunun için her gün şükredeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments