Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işaret eder.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette telefon görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara tabir olunur.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments