Rüyada ruj lekesi görmek

Rüyada ruj lekesi görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ruj lekesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Rüyada ruj lekesi görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruj almak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe ruj sürmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruj sürmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine ruj sürmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments