Rüyada ruj almak

Rüyada ruj almak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hayırlı haberlere, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ruj almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ruj görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ruj sürmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada ruj yemek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kötüyse düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj satın almak gözünü en yukarılara dikeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ruju silmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek hanesine bolluk geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi ruj sürmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments