Rüyada turuncu kelebek görmek

Rüyada turuncu kelebek görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, parasının her geçen gün artacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, konforunun artacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu kelebek gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada turuncu kelebek görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada kelebek öldürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebekle konuşmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek kurtarmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

Rüyada kelebek yediğini görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Rüyada kelebek uçurmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde kelebek görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güleç

Rüyamda çiçeğin üstünde küçük küçük böcekler vardi birden bire turuncu 2 tane kelebek oldular ve ben onları uçurmaya gittim uctular