Rüyada turşu domates görmek

Rüyada turşu domates görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, gitmediği yerlere gideceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, zorlukları aşacağına alamet eder.

Rüyada turşu domates gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada turşu domates görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada domates turşu görmek kişinin esenlik bulacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada yeşil domates turşusu görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada domates turşusu görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates turşusu yemek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşuluk salata görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada turşu aldığını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada turşu taşımak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments