Rüyada turkcell görmek

Rüyada turkcell görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok para kazanılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada turkcell gördüyseniz:

  • İnsanlar tahammülsüz olabilir.

Rüyada dünya turuna çıkmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yat turuna çıkmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne turu yapmak günah ve suç işleyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkcell görmek başarılı bir kişi olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada tur suresini görmek güç alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turk kahvesi yapmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Rüyada tursu almak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments