Rüyada tünelden geçtiğini görmek

Rüyada tünelden geçtiğini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, rütbe alacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünelden geçtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık tünel görmek kendisini işine veremeyeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık tünelde yürümek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada korku tüneli görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tünelde yürümek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünele girmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada metro tüneli görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Rüyada tünel açmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments