Rüyada tünel açmak

Rüyada tünel açmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tünel açmak gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada tünel açmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenle tünele girmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada korku tüneline görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla tünele girmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünelden çıkamamak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünele girmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada tünelde görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tünelde koşmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments