Rüyada tünelde yürümek

Rüyada tünelde yürümek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarını unutacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına alamet eder.

Rüyada tünelde yürümek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Rüyada tünelde yürümek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık tünelde yürümek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Rüyada arabayla tünele girmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada dar tünelden geçmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünelin içinden geçmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada trenle tünelden geçmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tünel açmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tünele girdiğini görmek planların tutmayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments