Rüyada tünelde görmek

Rüyada tünelde görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Rüyada tünelde gördüyseniz:

  • Belli verilerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada korku tüneline girmek uğursuzlukların kol gezeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına alamet eder.

Rüyada tünelde görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüneller görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünele girdiğini görmek kazancın her daim artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Rüyada korku tüneline görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, maddi zararın büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünel görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Rüyada tünelde koşmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalettir.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments