Rüyada karanlık tünele girmek

Rüyada karanlık tünele girmek günden güne kazancının artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık tünele girmek gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada karanlık tünele girmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünelden geçmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünelde yürümek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünel görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada korku tüneline girmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, fikirlerinin çatışacağına rivayet eder.

Rüyada tünele girmek başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada trenle tünele girmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments