Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüm tavuk görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm et görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm arkadaşlarını görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm para görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments