Rüyada tüm tavuk görmek

Rüyada tüm tavuk görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm tavuk gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada tüm tavuk görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm arkadaşları görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, malının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüm altın görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüm altın bulmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalettir.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işarettir.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments