Rüyada tüm tanıdıklarını görmek

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerin canlanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm tanıdıklarını gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulur.

Rüyada tüm tanıdıklarını görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüm karpuz görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tüm para görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm et görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüm hayvanları görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Rüyada tüm arkadaşları görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada tüm altın görmek elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments