Rüyada tüm altın görmek

Rüyada tüm altın görmek işlerin kara geçeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına inanılır.

Rüyada tüm altın gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada tüm altın görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalet eder.

Rüyada tüm altın bulmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada tüm gezegenleri görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına inanılır.

Rüyada tüm hayvanları görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada tüm tavuk görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm arkadaşları görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada tüm ailesinin öldüğünü görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada tüm insanların öldüğünü görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments