Rüyada tül perde aldığını görmek

Rüyada tül perde aldığını görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarının artacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada tül perde aldığını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Rüyada tül perde aldığını görmek huzurun kaçacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada tül perde kesmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada tül perde astığını görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi tül perde görmek şeytanın aklına uyacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah tül perde görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments