Rüyada siyah tül perde görmek

Rüyada siyah tül perde görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, alkış alacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah tül perde gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah tül perde görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde astığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül perde yıkamak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde tül görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada kirli tül perde görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet eder.

Rüyada tül perde asmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulur.

Rüyada mor tül perde görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada tül perde görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, iç açıcı sözlere inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments