Rüyada pencerede tül görmek

Rüyada pencerede tül görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, işlerindeki karın artacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede tül gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada pencere tülü görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereye tül asmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada pencereye tül takmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencerede tül görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere tül görmek maddi açıdan zarar edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül dikmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tül perde takmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments