Rüyada tukan kuşu görmek

Rüyada tukan kuşu görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tukan kuşu gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada tukan kuşu görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu tuttuğunu görmek yanlış işler yapacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yusuf tutan kuşu görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret eder.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulur.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek dünyasının iyileşmesine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada başkasının balık tuttuğunu görmek kazancın katlanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments