Rüyada tren dumanı görmek

Rüyada tren dumanı görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada tren dumanı gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada tren dumanı görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde duman görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada is duman görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arabada duman görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ormanda duman görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarını açacağına inanılır.

Rüyada ateşsiz duman görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments