Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, ruhunu güzelleştireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada bir yerden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments