Rüyada tramvay yolu görmek

Rüyada tramvay yolu görmek sorunların yakında son bulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tramvay yolu gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada tramvay yolu görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tramvay kazası görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tramvaydan inmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak ekmeğinin çoğalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada tramvay görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tramvay beklemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tramvay binmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tramvaya bindiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments