Rüyada tramvay kazası görmek

Rüyada tramvay kazası görmek kısmetinin bollaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tramvay kazası gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Rüyada tramvay kazası görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada tramvay beklemek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tramvay yolu görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada tramvay görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tren tramvay görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada tramvay istasyonu görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada tramvaydan inmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments