Rüyada tramvay beklemek

Rüyada tramvay beklemek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bahtının açık olacağına, güçlükle elde edilecek başarı, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, iyi zamanlar geçireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tramvay beklemek gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tramvay beklemek kazancın daha da arttırılacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Rüyada tramvaydan inmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada tramvay görmek hayat boyu desteği olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tramvay istasyonu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iç sıkıntısına alamet etmektedir.

Rüyada tramvay çarptığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tramvaya binmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına inanılır.

Rüyada tramvay kazası görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına tabir olunur.

Rüyada tramvaya bindiğini görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments