Rüyada tramvay yolculuk yapmak

Rüyada tramvay yolculuk yapmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalettir.

Rüyada tramvay binmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada tramvaya bindiğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Rüyada tramvaydan inmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret eder.

Rüyada tramvay görmek bir bebek sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tren tramvay görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada tramvay çarptığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments