Rüyada trafik kazası geçirmek

Rüyada trafik kazası geçirmek aksiliklerin baş göstereceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmek gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments