Rüyada toz duman görmek

Rüyada toz duman görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalettir.

Rüyada toz duman gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Rüyada toz duman görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıkmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına delalet eder.

Rüyada dumanlı hava görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına delalettir.

Rüyada dumanlı oda görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın duman görmek işinde zarar edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada yangının dumanını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Rüyada duman görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments