Rüyada toprak sıvalı ev görmek

Rüyada toprak sıvalı ev görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kara kara düşüneceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Rüyada toprak sıvalı ev gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Rüyada toprak sıvalı ev görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada ev sıvası yapmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni sıvanmış ev görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıvasız ev görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada evi sıva yaptırmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev sıva yapmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evi sıva yapmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eve sıva yapmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments