Rüyada toprak silkelemek

Rüyada toprak silkelemek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, şansının da döneceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada toprak silkelemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada toprak silkelemek yaşamının daha kolay hale geleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba borusu silkelemek hayırlı evlat sahibi olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kayısı silkelemek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada karınca silkelemek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada halı silkelemek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada soba silkelemek çok iyi yerlere geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan halı silkelemek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada elma ağacı silkelemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments