Rüyada toprak satmak

Rüyada toprak satmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada toprak satmak gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada toprak satmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Rüyada beyaz araba satmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada kan satmak emrinde insan çalıştıracağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada bulgur satmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine inanılır.

Rüyada karadut satmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziği satmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada pırlanta satmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada viski satmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments