Rüyada kan satmak

Rüyada kan satmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan satmak gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Rüyada kan satmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandviç satmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pazarda meyve satmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada arabamı satmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Rüyada cüzdan satmak en önemli anlarda destek görüleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak satmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada şeker satmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takim elbise satmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments