Rüyada beyaz araba satmak

Rüyada beyaz araba satmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz araba satmak gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada beyaz araba satmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi arabasını satmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba satmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ev araba satmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba alıp satmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabasını satmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arabamı satmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, aileyle iş yapmayacağına delalet eder.

Rüyada araba satmak ve almak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, onu dinleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments