Rüyada bulgur satmak

Rüyada bulgur satmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, her zaman sevgi göreceğine, hastalıkların kalmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, işinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada bulgur satmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Rüyada bulgur satmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada birine bulgur vermek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Rüyada bulgurlu köfte yemek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur satın almak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulgur ve nohut görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada böcekli bulgur görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada bulgur çorbası içmek gururlandıracak işler yapacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret eder.

Rüyada bulgurlu köfte görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments