Rüyada yanlış abdest aldığını görmek

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hoş muhabbette olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış abdest aldığını gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Rüyada yanlış abdest almak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada abdesti yanlış almak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün abdest aldığını görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına inanılır.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide abdest aldığını görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada boy abdest aldığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments