Rüyada toprağın içinde altın görmek

Rüyada toprağın içinde altın görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, günahlarının affedileceğine, kendi işini açacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada toprağın içinde altın gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada toprağın içinde altın görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada toprağın içinden altın bulmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak içinde altın bulmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada toprak içinde altın görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı içinde toprak görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde toprak görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada evinin içinde toprak görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments