Rüyada toprak içinde altın görmek

Rüyada toprak içinde altın görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada toprak içinde altın gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Rüyada toprağın içinden altın bulmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada toprak içinde altın bulmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Rüyada toprak içinde altın görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağın içinde altın görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine inanılır.

Rüyada toprak içinde kalmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Rüyada toprağın içinde para görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın içinde toprak görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde toprak kazmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments