Rüyada toprağın altından altın çıkarmak

Rüyada toprağın altından altın çıkarmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağın altından altın çıkarmak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada toprak altından insan çıkarmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altın yüzük çıkarmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağın altından para çıkarmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulur.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada toprağın altından altın çıkarmak çok kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada toprak altından para çıkarmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak isteklerinin erteleneceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments