Rüyada toprak altından altın çıkarmak

Rüyada toprak altından altın çıkarmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada topraktan altın yüzük çıkarmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada toprak altından insan çıkarmak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada toprak altından para çıkarmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada topraktan altın çıkarmak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada toprağın altından insan çıkarmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments