Rüyada toprağa secde etmek

Rüyada toprağa secde etmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa secde etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada toprağa secde etmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Rüyada secde etmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kabede secde etmek refah düzeyinin yükseleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin secde ettiğini görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada secdeye yatmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçların secde ettiğini görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada secde yapmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments