Rüyada toprağa para gömmek

Rüyada toprağa para gömmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kıtlığın meydana geleceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada toprağa para gömmek gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada toprağa para gömmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada parayı toprağa gömmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği toprağa gömmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına inanılır.

Rüyada toprağa ceviz gömmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahı toprağa gömmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini toprağa gömmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada toprağa bebek gömmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments