Rüyada kendini toprağa gömmek

Rüyada kendini toprağa gömmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yüzüğü toprağa gömmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Rüyada kendini toprağa gömmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, özel hayatının renkleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada toprağa insan gömmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada toprağa bebek gömmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada toprağa yüzük gömmek fakir çocukları giydireceğine, borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments