Rüyada toprağa bebek gömmek

Rüyada toprağa bebek gömmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa bebek gömmek gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada toprağa bebek gömmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği toprağa gömmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa et gömmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Rüyada toprağa altın gömmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine yorulur.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada insanı toprağa gömmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, rızıksız kalacağına delalettir.

Rüyada parayı toprağa gömmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments