Rüyada tütün tohumu görmek

Rüyada tütün tohumu görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına, başarılarının çoğalacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Rüyada tütün tohumu gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada tütün tohumu görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün doldurmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün içmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütün kırmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün çapalamak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Rüyada taze tütün görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada tütün sarmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments