Rüyada kurdele yutmak

Rüyada kurdele yutmak yeni bir yola gireceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada kurdele yutmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kurdele yutmak düşmanlarının güçleneceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada lacivert kurdele görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek duaların allah katında karşılığını bulacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Rüyada kurdele bağlamak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada kurdele görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments