Rüyada tırnak takmak

Rüyada tırnak takmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Rüyada tırnak takmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada takma tırnak takmak sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, beddua ve ah alacağına işarettir.

Rüyada tırnak takmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını koparmak rahatının yerine geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tırnak kısaltmak allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tırnağını yemek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ana baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada tırnak pisliği görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine inanılır.

Rüyada tırnak atmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments