Rüyada tırnağını yemek

Rüyada tırnağını yemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, şeytanın aklına uyacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, üzücü haberler alacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağını yemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada tırnak yemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını yemek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yemekte tırnak görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları yemek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnak etini yemek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tırnağını yemek hasta ise şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı yemek çok sorunlu günler geçireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments